Monday, November 17, 2008

Ada beza tak?

Memandangkan hari ni aku dah masuk usia 30 kan,cuba korang tengok muka aku,ada beza tak antara 20an ngan 30an.Tengok eak....Ni masa di usia 20an(iaitu dua minggu yang lepas).Yang ni lak,wajah aku pagi tadi dimana dah umo 30.Ha...amacam?ada beza ke?aku rasa sama je,so i dont mind untuk berumo 30.Huhu..I tetap maintain tau.Isk,camner nak wat ngan pipi yang tembam ni,diet dah..apa lagik nak buat ni???Tapi berat,rasa-rasa cam turun sket sebab ada baju yang lama-lama dah leh pakai balik.

10 comments:

Sall said...

Age is just a number la Su... takde beza mana pun... kalau macam tuh Sal ni nampak lagi tua la yer.. heheheh

Hotmama said...

ala sall ni,terasa lak.jgn lah macam tu nanti lagi bertambah2 tua.hihihi

Men said...

Sall said :...Age is just a number la Su... takde beza mana pun... kalau macam tuh Sal ni nampak lagi tua la yer.. heheheh

Ni.. cek .. klu dh umoq 50 tahun .. tak dak beza ka ? Kerepot la cek oii.. kena paham betui2 naa...

Yang sorang lagi .. 30 tu kira tua laa... nampak dah sikit2 kerepot tu ..

Hotmama said...

eleh,mana ada.awak tu yang dah buta sebab dia pun dah nak hampir2 dah ke.........hahahahha

Men said...

.. sy tetap maintain .. sbb blum kawen .. masih macho .. hensem .. macam umo belasan tahun .. dan satu lagi nak kasi tau .. jgn jeles ..

Hotmama said...

mak aiiiii....nak muntah aku dengarrrrr......ni kes masuk bakul angkat sendiri ler ni.......

Sall said...

Hahahha.. eleh mamat tu nanti kalau dah kawin je die mesti nampak tua, ngan perut boroi la.. ko tenguk la Sue, kalau tak caya cakap Sall...

Hotmama said...

Sall;
Saya sokong 1000000000%

Men said...

...amboiX3 .. sedap nya brcakap .. mulut tk der insurans kot ..

Hotmama said...

kami tak dak insurans mulut....kami ada life insurans jer....hihihi