Sunday, November 16, 2008

From 20's to 30's

Goodbye 20's and welcome 30's.You are most welcomed in my life.Walaupun tak sukaaaaa...tapi itulah hakikat yang perlu aku terima.Hari ni,genaplah usia ku menjadi 30.Aku tak pergi celebrate pun,dok umah je.Itu pun dah okay sebab aku bersyukur sangat kepada Allah kerana aku masih punya waktu untuk menyambut usia 30 tahun ni.Selepas ni,kita tak pasti samada masih punya waktu atau pun tak untuk menyambutnya kan.Aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab ramai yang tak lupa birthday aku hari ni.First,of course my husband,pukul 12 tepat dia kejut aku bangun aku tido untuk wish happy birthday.Semalam tido awal sebab aku ngantuk makan ubat demam.Demam sket semalam tapi now dah okay.Second,to my family kat Penang,Anak-anak menakan yang hantar Audio MMS,depa nyanyi ramai2 tau wish kat aku happy birthday.Third to all my frens,Sall,Yatt,Sabrina,Men(Thanks Men,bagi lagu yang dinyanyikan oleh Alvin and the Chipmunk tu),Jovyn and also to kawan lama aku yang dah hampir terputus hubungan tapi terjumpa balik kat dalam face book iaitu Suzool.Thanks for all the wishes.I love you all guys,Aku tak pernah rasa sehappy ni tau.Aku bertuah dapat kawan-kawan macam korang semua.Again,Thank You Very-Very Much......

12 comments:

anuar said...

Happy b"day sayang

Hotmama said...

Thank you papa.Mama tunggu hadiah yang ke-2 tau.Hihihihi......

Jaafar-Fezah-Izzati-(Izzah) said...

Happy Birthday Sue dari kami sekeluarga. Sorry yerk lambat wish..all the best and semoga berbahagia selalu

Hotmama said...

abang lan,thanks....kim salam kat akak ngan izzati

Anonymous said...

happy belated birthday....
semoga bahagia selalu

kak izza

Hotmama said...

Kak izza;
Thankss.....

SueCute said...

Happy Belated Birthday Su, May Allah Bless you and hope what ever yr dream come true.... Insyallah

sabrinaabubakar said...

makcik yang dah tua....hihihihi...Happy Birthday!!!jaga kesihatan..jaga diri,jaga body,jaga lah semua semua...semoga kesihatan baik senantiasa...tapi jgn jadik JAGA sudah..hahahahahah..lagi satu..wah hang pa mintak demand noo sekarang kat laki hang..abis arr pasni botak balik rambut dia..haahhaha

Eina said...

happy birthday sue aka hotmama

Hotmama said...

Sue;
Thank You,ala birthday su pun tak lama lagi kan.

Sab;
Ala....tak per,still maintain muda tau.

Kak ina;
Thanks kak ina.....

Men said...

nuarrr.. ko beli rantai sauh bagi kat dier ...

Hotmama said...

oklah tu rantai sauh.....lagi besar dan lagi mahal.