Monday, June 1, 2009

Yes!!! I Won

Lama benar aku tak jengah blog dan email aku.Tapi bila masuk je opis pagi tadi,Terkezuttt siot sebab aku menang One year E-Biz Gold Webhosting plan worth RM399 from Exabytes.com.Ni semua sebab aku join contest Sawanila.com nyer anniversary Dasat kan,tapiiiii aku tak tau camner nak register dan kalau nak import semua entry blog lama masuk boleh ke tak ha???Yat N Kyoll,korang kena tolong aku.Tak pe,nanti aku gi umah korang untuk menuntut ilmu.Ada pengeras dak????

Opss,lupa nak habaq...sori na sebab I dah lama sangat tak update blog ni. Bukan apa,Minggu lepas I went somewhere dan kat mana tu,mintak maaf yer I cant reveal kat sini.Hanya yang terdekat je yang tahu.Sorry,bukan tak nak citer tapi atas sebab2 tertentu maka I CAN'T.Lagipun last week kan,My 2nd wedding anniversary.Ermmm....Ha,nak tengok tak me and hubby nyer happy face???Jap nak tunjuk...
Opsss...abaikan kepala laki ku yang botak itu yer.Apa-apa pun we really enjoy last week walaupun asyik kena kacau je dari opis.Tepon tak berhenti2....rimas aku tau.Tak bagi chance langsung nak bercuti.

8 comments:

Men said...

kalau gbr ni ader hubungkait dengan percutian hotmama .. 100% sy dah tahu kat mana pegi bercuti ... SeLamat Hari ulang tahun perkahwinan hotmama.Moga suskes dalam mengejar impian anda berdua.

Hotmama said...

hihihi..tahu ke kat mana????bagus2,leh jadi ahli nujum pak belalang ni.and thanks yer atas ucapan tu.baik juga yer kwn aku yg sorang ni.

Anuor said...

HAHAHAHAHA......

Y u Z z 9071 said...

semoga sentiasa berbahgia selalu..

;)

Fariena said...

happy anniversary su n nuar!
moga cepat2 dapat baby yer!
happy jer nampak muka korang tuh...sure best kan dpt bercuti berdua jer....

Sall said...

Happy anniversary Nuar & Sue, semoga bahgia selalu, murah rezeki dan semua la... hahahaa.. nasib baik sal call ko angkat, kalau tak, memang la ko nak kena sangat2.. Haa... Sal tau jugak ko gi mana..

Eh, eh, si Men, nujum pak belalang ekkkk.. bukan penyibuk ke.. hahahahaha.. jgn mare ye Men, nanti ko cepat tua, dah la tak kawin lagi..

Yatie SawaNiLa said...

aku rasa dah wish, tapi takpe aku wish lagi
happy aniversary

err kau pi mana ek???

yatie said...

Happy Aniversary su..Kak Y doakan mudah2an cepat dapat zuriat ye.:)

(hmm..tolong doakan utk kak y sekali cepat dpat 2nd baby :D)