Tuesday, June 2, 2009

Hari kalam kabut

Huhu...aku hari ni cam org gila tau 2 kali ulang alik dari parking keter kat KLIA ke opis.Alkisah nyer camni,aku ada paper nak kena hantar kat satu bangunan lain dari KLIA ni,tp taklah jauh mana,dekat je.Jauh opis ngan parking keter adalah lebih kurang 1.5KM aku rasa.Atau dalam erti kata lain,memang jauh lahhhhh.Aku dah sampai kat level 3,aku baru teringat kunci keter aku tak ambik.Takperlah patah balik.Dan yang paling sedih dan aku rasa cam nak nangis bila dah sampai level 2 dan dah hampir nak sampai parking pun,aku tertinggal kad parking aku kat dalam opis.Nak kena patah balik lagi????Nak tak nak,kena nak jugak sebab tanpa kad tu,keter aku takleh kluar.Bayangkan aku berjalan tadi dah hampir ngan 5km.Kesimpulannya adalah : "Papa.....tak yah jogging petang ni sebab mama dah jalan 5km tadi".

2 comments:

Fariena said...

sue...tu belum ada ANAk tuh? esok2 dh ada anak...anak pulak tertinggal dlm kereta..kah kah kah..
lawak tul la sue nie...

Men said...

Tu laa .. pasai apa dok kalut sangat2 .. caca marba betui laa.. buat malu orang kampung jaa.. hang nii..