Friday, May 22, 2009

More shops inside domestic departure of LCCT

Sekarang ni,kalau korang pergi LCCT,banyak bezanya dari dulu tau dak.International ngan domestic dah diasingkan,so dah less crowded tau sekarang.Hari ni aku nak citer sket pasal beberapa kedai baru yang ada kat dalam domestic departure tu.Sekarang dah ada boots Dunkin Donuts which is my fav....opsss,kena lupakan buat sementara waktu until berat i turun sket.Selagi tak turun walaupun sekilo,takkan ku sentuh.Ermmm..leh tahan ke???leh kot.

Lagi satu lak,kedai GLOE.
Brand apa ni eak??aku tak pernah dengar.Adakah aku yang jakun??Kawan2 mana yang tahu please help me bagi tau.Tapi kedai ni ada jual beg,jam dan banyak lagi lah aksesori wanita ni.Cantik2 gaklah.Sorrylah tak der gambar dekat2 sebab cam malas lah.Actually banyak gak lagi kedai baru2 kat luar departure ni,nantilah I ambik gambar lagi yer pastuh tepek kat blog ni.

3 comments:

Sall said...

Tak pernah dengar jugak la Sue.. maybe brand baru kot.. price wise ok ke?

KO menghilang kemana ni? rindu laaaaaaaaa... tolong la selalu update blog. ;).

Hotmama said...

hehehe...adalah sall.ntahlah pesal skrg ni cam malas sangat2 update blog.InsyaAllah su akan cuba gak update tetiap hari yer

Fariena said...

sue,tahniah...
ha pas nie rajin la kut update blog kan...
sbb dah menang contest yat tuh....tahniah!