Monday, June 29, 2009

Entry Gedik

Wahhh...gedik tul aku hari ni.Saje je nak letak entry ni sebab aku xtau nak tulis apa kat blog hari ni.Nak tengok gmbr gedik kita org tak?lama kan,aku tak letak gambar camni. Ni ambik pagi tadi sebelum gi keje.Ni lagi satu gambar aku nak letak.Gambar hubby saya,Cam dah kurus je laki aku ni,perut pun dah hilang sket.Petuanya adalah amalkan meminum Teh Herba Orang Kampung setiap hari. Aku ni je malas minum,kalau tak leh kurus sket.Bukan apa,tak sedap lah rasa dia.Tapi kadang2 aku minum gak sebab tak tahan dengar leteran hubby.

8 comments:

Fariena said...

so sweet la sue...

Sall said...

Ishhh.. mak aih.. memang gediks.. tul hehehehe..

Ko jarang dah update blog ni Sue, ape ko busy giler ke?

Fariena said...

amik award kat blog k ina yer...

aszadha said...

waa...hensem dah abg skang huhuhu...
windunnyer kat kak su ngan abg an...as bg mesg pun xmo reply dah huhu...sedey...

Hotmama said...

Kak Eina;
K,su ambik ,thanks

Sall;
Bz ler sall,ni pun kira kerap gak compared ngan dulu

Asz;
Sorilah as,k.su dpt msg tp xdo kedit nak bls smlm.Hihihi....

||| PöJìé PööH ||| said...

amboi³.. romantiknya..
hehehe..

aszadha said...

nnt kim salam abg yeer..ckp dier as rindu kat abg huhuhu

Anonymous said...

ala..jgn nk perasan masa snap gmbar mesti kempiskan perut dia..cuba tgk hidung kmbang semacam je..eeeee