Friday, June 26, 2009

Jom tengok Transformer - Revenge of the fallen

Niat di hati nak tengok semalam kat GSC Alamanda.Sekali pergi tiket habis,satu hari dari petang sampai ke malam sold out.Frusssttttttt menonggeng lah jugak kan.Ermmm jadi terpaksa lah beli untuk hari lain punya.Sekali hari Jumaat sold out,sabtu pun sold out.And at last dapatlah jugak hari Ahad.Terpaksalah simpan pendam perasaan berkobar2 nak tengok hari Ahad ni.Ni buktinya aku nyer appointment ngan Otobot...Hihihi..Jap nak close up sket sebab tak nampak tajuk movie tu...Bangga weii akhirnya dapat gak tiket tu.Meraung aku kalau hilang...

1 comment:

yatie said...

kak Y berapa hari dah duk usya nak beli tiket tgk cite nih..tak dapat2 lagi..adui..:(