Tuesday, June 30, 2009

Aunty Aini's - The Garden Cafe

Lunch tadi tak pasal2 aku gi Lunch kat Aunty Aini's. Memang famaous lah tempat ni kat area Nilai.Restaurant ni pernah direview oleh Anthony Bourdain seorang food writer untuk Asian Food Channel(AFC).Konsep dia kat sini adalah ala2 garden.Memang rasa relax je kat situ,sambil2 tu di alunkan dengan muzik2 yang amat romantik (Marah gak laki aku ni kang sebab mkn tak ajak dia.Xper pa,nanti kita mkn berdua je eak,baru romantic.) Sebab aku tak pasti makan apa yang best kat situ,kawan opis aku ni cakap yang paling best kat situ adalah Roasted Chicken with mashed potatoes.
Tapi sayangnya dah abis,leh order satu je,so aku pun orderlah New Pan Fillet o Fish with potatoes.
Member aku lak order side dishes ni,Mashed Potatoes.Rasanya tak macam mashed potatoes yang lain tau.
Memang sedap,dan harganya agak murah jika nak dicompared ngan tempat lain. Air yang aku order cam biasalah Ice Lemon Tea,sedappppp.....Ini lak dia nyer persekitaran dalam restaurant ni,memang bestlah senang citer.Kalau malam lagi cantik tau.
(
K

Sorrylah tak banyak sangat gambar ambik sebab orang agak ramai,dan lagi satu perut tengah lapar bangattt.

6 comments:

yatie said...

sedap nampak makanan dia su..:D

Yatie SawaNiLa said...

alussss aku poser.... terliur je.... aku tak masuk blog sendiri hari ni sbb den pose

Hotmama said...

Memamng sedap,murah pun murah tau.

Hotmama said...

kau dah abis ganti ke yat?aku byk hr lg ni...risau tak abis

kakngah said...

wah.. cam bes jek...
nak kene terjah ni...
jauh x dr plaza tol nilai???

Anuor said...

sampai nya hati mu....