Tuesday, March 10, 2009

Yatie sawanila @ KLIA

Hari Ahad lepas,aku gi jumpa Yatie kat KLIA.Dia kan nak fly gi Holland untuk trainning.Jeles nyer cam nak ikut je sebab last year same day,aku fly gi zurich kan.Waktu ni kan still winter,rindu rasanya nak rasa salji tu semua.Tak perlah ada rezeki nanti sampailah lagi kot kan. Okay berbalik pada citer my best friend ni, First time dia travel alone tinggalkan family and anak-anak.Yat,aku tahu perasaan kau mesti nervous kan.Tapi tak pe,kan senang nak dapat peluang yang macam ni.Janganlah nangis yat,relaxlah...nanti dah balik leh gi bercuti ngan family kat Disneyland Hongkong kan.Ahhhh...jeles aku tau,nak ikut boleh??
Yang ni lak,aku tangkap gambar dia,dia lak tangkap gambar aku.Hiksss...Dan yang ini lak,our happy faces...Take care yer Yat,Risau tau aku kau gi travel sorang-sorang.

3 comments:

Y u Z z 9071 said...

rezeki tu...

kuat semangat tu g sorang2

Hotmama said...

ermmm...jangan takut dan gentar walaupun terpaksa merantau seorang diri.kena tabah dan jaga diri

yatie said...

ala sue aku rilek lah semua mat saleh kat sini hensem and gentleman haha.. so rramai yang tolong angkat beg, hantar and tunjuk jalan no worries