Monday, March 9, 2009

Lemon Tree

Tak ada idea wat masa ni nak tulis kat sini.Tadi baru balik dari hantar Yatie kat KLIA.Dia kan nak fly ke Holland malam ni.Nantilah citer lagi pasal tu sebab adalah few pic yang di ambil.Dah upload nanti i citer okay.Sekarang ni jom layan dulu lagu ni.Lemon Tree dari Fool Garden.
P/s Teringat masa zaman kat UITM dulu.Masa tu ngah femes lagu ni.

3 comments:

Men said...

syok jugak lagu dia .. tp aku tak hengat la lagu ni .. rasa2 aku tak dak lagi kot time tuu .. ahaks ....

Sall said...

Ceh.. perasan la ko takde lagi.. Sal rasa masa tuh ko tak reti baca lagi kot, sebab tuh ko tak ingat.

Lagu ni best ooo... siap hafal jangan tak tau.. And I can remember til now. :).

Eina said...

ooo yat dh gi yer.....semalam k ina ader gi nilai 3...sorry x call sue..dh nak balik br teringat...sajer jer jalan2 cr makan gituh...boleh?