Friday, March 6, 2009

Kucing ku merajuk

Dua tiga hari ni kan,kucing ku ngada-ngada tul.Dah beli makanan dia tapi dia tak ndak makan.Aku heran gak sebab kalau tak suka benar dia ngan Whiskas ni.And then bila hubby aku tengok,lerr patutlah tak ndak makan sebab aku beli perisa ocean Fish.Dia selalu makan Tuna Fish,Iskkkk ngada tul tau.Fish jugak kan...makan jer lah.Dia still makan tapi tak banyak sangat lah macam selalu.Lepas tu bisinglah satu umah sebab lapar.Tengok lah ni kira tengah merajuk ler ni sebab kalau aku ambik gambar dia pantang mesti nak golek-golek.Aku pun pujuk-pujuk tapi tak makan pujuk.

Isk ikut hati malas nak melayan sebab makan dia memang banyak lagi.Tapi sian jugak sebab dia dok nyusu anak dia kan,of course ler dia lapar.Tengoklah esok camner...

4 comments:

Sall said...

Babe.. gambar no.2 tuh, seksinya background .. hehehehehe...

Jaga anak2 ni kena la sabar yer.. walaupun anak kucing... :D.

Hotmama said...

sall;
serious su tak perasan ada yg menyibuk kat blkg tu.ermmm biarlah seksi sket je

Men said...

kt belakang tu bukan seksi ..tapi SEKSA ... cuba tengok betui2 ...

Y u Z z 9071 said...

wah..hotmama leh jadi duta kucing la...

dah posing tu...

masam je kucing tu.....merajuk betul tu