Thursday, March 5, 2009

Sepang tak der air lagi.

sian tul sapa yang dok area sepang ni tau.Nak tahu tak kali ni air tak ada sampai bila?Ermmmm...start esok sampailah 11hb March ni.Lama tu weiiii.Nasib baik lah aku dah pindah dok Nilai,kalau dak confirm ada bau-bauan yer.Jadi ermmm..apa nak wat,takleh nak wat apa-apa pun.Aku tumpang simpati kat kengkawan aku yang dok kat area sepang ni.Kalau terdesak sangat,mai je lah mandi kat umah aku.Free Of Charge.

5 comments:

kakngah said...

pernah skali tu rmh aku xde air, aku gosok gg guna air termos, pakai cantik2, mandi kt ops.... hahahaha!!!

Eina said...

wei...lama tuh? sengsara la sape yg family anak ramai kan. Harus semua balik kg nie...hahahaha

sabrinaabubakar said...

sesapa nak gi KLIA sila silalah bawak ayaq saploh botol ..kang kalu idak korang semua jadik mat salleh main lap lap jeksss

Yatie SawaNiLa said...

su kat KLIA ada ayor tak??

so ahad ni camner.... jadi tak date kiter?? camner nak call kau

Hotmama said...

ada la yat tapi mungkin air tangki je lah kot.jadi ler...kau datang kul baper eak?apa2 hal tepon je aku.hp dah ok