Tuesday, March 3, 2009

What a busy Day,Week and Month!!!

Tajuk nyer pun dah menggambarkan betapa aku busy kat opis ni. Tapi bila dah busy sangat2 ianya akan membuatkan jiwa ku kacau sekacaunyer.Tak dapat diluahkan dengan kata-kata.Rasa nak menjerit je ataupun nak buat cam tak tau je kat semua kerja2 ni.Weiii aku tensen bangattttttttt.Rasa cam nak menghilangkan diri seketika.Tapi tak boleh.Rasa nak off handphone supaya tak ada sesapa yang boleh menggangu diri ini.Yang bestnya bila aku cakap nak off handphone supaya tak ada orang kacau kan dengan tiba-tiba handphone aku rosak balik.YESSSSSSS!!!!aku suka sebab tak ada orang kacau.Cita-cita ku berjaya jugak hari ni.

1 comment:

Yatie SawaNiLa said...

patutla aku call tak dapat