Thursday, March 12, 2009

Dah besar pun semua...

Semalam aku cuti tanpa isi borang cuti.Boleh gitu???Dah pun aku cuti kan,maka aku pun bercuti lah.Hihihi.Jadi dalam kul 8.30 dah pun bangun.Lepas kemas umah sket dan basuh baju,saja lah aku keluarkan anak-anak kucing aku ni dok kat balkoni umah.Saja nak bagi depa kena cahaya matahari pagi-pagi ni.Punyalah suka depa ni,berebut-rebut nak kena cahaya matahari tu.Sampailah akhirnya semua tertidor kat situ.So I just let them stay lah kat situ,dan dalam kul 12 aku masukkan balik depa dalam umah.Lagipun hari dah cam nak hujan.Jom tengok aksi-aksi sekor-sekor kucing aku ni.Makin comel lah bila dah besar dan sekarang baru aku perasan yang bukan semuanya jantan,ada dalam dua ekor ni betina.

Yang ni nama Comel
Ni lak nama Tam
Ni nama Tompok
Yang ni nama Boboy
Leka bermain 4 beradik
Best gak melayan kerenah depa ni,at least tak lah bosan sangat dok umah kan kan kan.

4 comments:

Y u Z z 9071 said...

come come comel..

meh seekor

Hotmama said...

hep tak leh....

Gadis n Frank said...

comelnyer anak kucing....nak satu...

Hotmama said...

Gadis,ermmmm...kena pk byk kali ni.