Tuesday, January 13, 2009

Nice picture taken by Sawanila photographer

Ni nak citer pasal my friend Yati from Sawanila tu datang untuk buat review pasal our roti canai kan.Kalau korang perasan kat blog dia,gambar-gambar yang diambil oleh Kyoll memang nice sangat.Actually Kyoll memang ada menawarkan package-package untuk photography ni.Nak tahu lebih lanjut silalah ke Sawanila.com. OkayI just nak share gambar-gambar yang dia ambik masa wat review tu ngan all my readers.You all leh judge sendirilah lepas ni,betapa pro nyer Kyoll ambik gambar.













Ermmm...What do you think?sedap tak nampak roti canai tu?hikss...actually gambar dia memang ikhlas lah nak cakap,memang cantik.Jadi sesapa yang berminat nak guna perkhidmatan mereka dalam sesi photography ni boleh lah melawat blog diaorang yer di sawanila.com. Lagi satu,I will blog about how to go to my kedai,I will provide the map in the next entry.Jadi senanglah pada sesapa yang nak singgah tu kan nanti.

6 comments:

Yatie SawaNiLa said...

sue , kau rasa roti canai tuh blh post tak??/
wei aku lapar la.... lambatnye lunch hour

Eina said...

sue, insyaAllah one day kami sampai sana and try roti canai yer..anak2 k ina mmg suka makan roti canai nie...

Nurhayati said...

memang sedap..hihihi (tak makan lagi dah tau sedap kan kan kan)

hmm nice pic la.. ingat nak amik gambar outdoor ngan Zara.. takpenah buat lagi ni.. =)

Y u Z z 9071 said...

aduh...laparnyeeeee

DatinDiaries said...

kedainya kat mana....yelah mana tau..nanti bolehla singgah

Hotmama said...

Datin...
leh tgk peta yang saya ada letak tu,actually kedai kat Bdr Baru Salak Tinggi.Taman Seroja.