Tuesday, January 13, 2009

Lokasi ke Roti Canai Hotmama

As promised,aku akan bagi peta untuk sesapa yang berminat nak pi makan roti canai kami kat Taman Seroja ni.Apa-apa pun,sorry sangat sebab peta ni cuma dilukis menggunakan tangan oleh orang yang tak profesional langsung.Hikkss...Sorrylah beb saya tak pandai nak lukis kat PC ni.Buta IT lah katakan.Apa-apa pun I hope this will help for those yang ada mengidam-ngidam nak makan kan.Kalau tak paham jugak,leh drop ur pertanyaan at my email okay. Amacam?paham tak??????

5 comments:

Eina said...

wow siap nga map dah nie....kalau x gi ak nie mmg la kan...kalu dr Bangi jauh x sue?
ops Y...bukan ke area rumah lama ko dulu2...kalau x silap la kan.

Hotmama said...

kalau dari bangi,dekat je kak ina

Y u Z z 9071 said...

insyallah....ada rezeki pasti sampai!

oli said...

kalau kita ada balik sepang, kita singgah...

Hotmama said...

Oli...kay singgah tau...