Monday, January 19, 2009

Ladang serai

Ha...korang nampak tak gambar yang kat luar tu?
Ala...yang macam hutan tapi macam ada tanah lapang tu,ha...kat situlah akan ditanam serai secara besar-besaran.Luass tau tanah dia.Best aku tengok kawasan dia sebab cam ala-ala kat kampung gitu.Kalau malam kan,angin kuattt sangat.Memang sejuklah dan overall,aku memang puas hati ngan umah baru ni.
Yang ni lak gambar anak menakan aku tengah dalam proses membesarkan badannya.Mana tak nyer,makan pastu tido...hikkkss...Memang badan dia dah bertambah-tambah isinyer.Balik kampung nanti confirm orang dah tak kenal.Nilah salah satu aktiviti yang aku buat petang semalam.Masa ni dah nak dekat Maghrib pun.Lepas je lipat kain saje,buat keje yang kurenggg faedah ni.Okaylah tu kan dari tido.Hikkksss....

5 comments:

Yatie SawaNiLa said...

saanya ladang ek?? jgn indon cukup...eh kau baca newspaper tak..3 indon kenaa tembak kat kajang pasal kes samun tah tah indon bangang hari tuh yang masuk mah tak?

Hotmama said...

oo ye ke?dalam paper eak?yang buat ladang tu rasanya indon.Tapi insyaAllah...selamat kot.Berdoa je lah......

SueCute said...

Weh Sue cantik umah nko bila nak wat makan2...nie!

Hotmama said...

sue;
InsyaAllah akan buat jgk satu hari nanti.Masa tu kena mai tau.

Eina said...

sue, jgn lupa jemput k ina sekali yer..leh jln2 nilai kan.