Wednesday, January 21, 2009

Bunga Bunga Cinta

I wrote this entry after 5pm at my office.I should go back by this time tapi sebab aku tak bawa keter dan malas nak naik bas maka,I ask hubby to come untuk ambik.While waiting for him,aku naik lah kat level 5 saja jalan-jalan dan aku snap few gambar bunga which is its attract me a lot.

Cakap pasal bunga ni kan,I still remember lagu "Bunga-bunga cinta" sang by Misha Omar.Actually lagu ni my hubby mmg minat giler tau.Masa lagu ni tengah hits aku baru kawan ngan hubby tak sampai seminggu rasanya.Kira ni lagu kami ler masa tu..Masa tu kan baru bercinta,of courselah kalau dalam tepon harus romantik kan main kan.But fortunately even dah 6 years kami bersama but he still romantic for me,unless kalau bergaduh ler.Yang tu sendiri mau ingatlah kan.Tanya sepatah,jawab sepatah dan kekadang satu patah pun tak der but,after dah okay harus romantik balikk...Biasalah asam garam rumah tangga ni,tak adventure kalau tak der adegan gaduh2 ni.Tapi idok ler gaduh sampai naik kaki tangan tu.Setakat gaduh2 manja tu adalahhh.Hikksss,malu lak citer.Okaylah before nak tutup entry ni,I want to share lagi satu pic yang aku snap tadi.Gambar Tang Long sempena Tahun Baru Cina next week.Cantikkk kan......

Nak wish Happy Chinese New Year in advance leh dak????Raya cina ni kan my fav adalah Limau Mandrin tu.Pernah sekali aku ngan member aku si Yatie dari Sawanila.com boleh habiskan sekotak limau sehari dan hanya berdua je.Terror dak?????Ingat tak Yat????

3 comments:

Yatie SawaNiLa said...

hahah ingat lagi kau....

Eina said...

sekotak tuh berapa biji limaunyer?
kalau setakat 12 biji apa hal?hehehehe

Men said...

klu 2 kotak pun .. aku percaya ..sbb mmg pun ko orang ni hantu makan .. hahahah..