Wednesday, January 21, 2009

Besar jugak eak....

Tadi masa jalan-jalan kat KLIA ni,aku nampak advertisement ni tau.Nak tahu tulis apa...ha,korang baca. Maka aku pun baru sedar betapa besarnyer KLIA ni.Boleh di katakan hampir setiap hari gaklah aku akan jalan-jalan pusing2 kat dalam airport ni.Ini bermakna,aku berjalan sejauh 72 padang bola punya luas.It means that,AKUUUUU DAHHH PATUT KURUSSSS SEKARANGGGG,TAPI INI MAKIN BERTAMBAH ISI ADALAH.....WAAAAAAAAA,TENSEN........

12 comments:

Anonymous said...

memang tol ar tu..oghang tak comei mmg cantu..round 72 pdg bola pun tak mau turun hai..tak mau ar..tak comei..wakakaka

Hotmama said...

alaaa....org tu tak nak cakap,dia lagilah bagai dipam2 ha......iskkk,selalu kena pam cam tu ler...

Anonymous said...

habaq oghang dengki pasai apa..ish..mcm mana nak bagi insaf ni..
ayu wat apa, tak mau.. tak comei...sat gi post gambaq akak confirm su nangih..huhuhu..kena pam pon comei lagi..canne nak bagi clear nih..ish ish ishk..

kakngah said...

tak hbs jln lg tu...

Anonymous said...

malaih nak keja klia pasai tu ar, sat gi slimdown, abih ar..queue oghang kat opis mamts tu nk berkenalan..uikss

Anonymous said...

Ooo a ah..tol tu.. tak abih round... byk tidoq bwh meja jer kat opis nun..kan kan kan kan...

Anonymous said...

x post komen siap2 nk balik ar tu..nak tebaq ghoti canai kan..kan..kan..

Hotmama said...

siot la akak ni....orang pi surau tadi pastuh jumpa puan.okay gak bwh meja,bos kita depan meja apa citer???????Samalah akak tu pun,assistant dia kan kan kan.....

Hotmama said...

kak ngah;
dah abis round dah...tu yg masalahnyer

Anonymous said...

dok depan meja nak training siap2 ..nak takeover jd Mgr..ar, tak phm2 lagi ke ape.. dah, budak tak comei..tak mau kawan ar, pi balik cepat, tu ghoti canai tgh dok tunggu nak kena uli ngan su tu..muka su mmg sesuai sgt tebaq, mcm sinonim jer ngan ghoti canai tu..cuba tengok..yg ni akk setuju kembar seiras..wakakaka

Hotmama said...

pajero tul akak ni tau...lom jd manager dah perasaan...ala,akak jeles org comei.budak comei tebaq roti canai harus roti jadi sedap kan kan kan.....

Men said...

klu berjalan hari2 sejauh 72 padang bola pun tak der gunanyerr .. klu dah hari2 siang malam pagi ptg asyik makannnn jerrr...

DIET OH DIET .. Hanya tinggal namamu ..