Wednesday, January 21, 2009

Kerja Shift ler pulak....

Tak der menda pun ngan gambar ni,cuma saja nak letak kat sini sebab dah lama rasanya tak bergambar berdua ngan hubby.Ni masa aku ngan hubby dah siap nak kluar rumah,dalam kul 6.45 pagi macam tu.Tengoklah muka hubby,macam orang ngantuk je,actually semalaman dia tak tido.Dah la masuk tido kalau tak silap kat ngan kul 1 kot,pastu lak ada kawan dia call mintak tolong ambik kat hentian Putra kul 4pm.Jadi kena lah jugak tolong sebab orang dah mintak tolong.Pukul 6pm baru sampai umah.Dia tido jap dalam setengah jam gitu,bangun dan bersiap-siap nak pergi berniaga.Sian hubby,tak pe,balik dari kedai nanti tido eak.

Ha yang bawah ni lak wajah ayu aku di awal pagi.FYI,since hubby business ni,hari-hari aku sampai opis awal tau iaitu sebelum kul 8 pagi.Sampai ada jugak yang memperli.Ha...nak habaq mai ni,bulan depan aku dah kena keje shift tau tapi still sabtu ahad cuti,kalau tak cuti aku tak ndak keje shift.Boleh gitu????

17 comments:

Yatie SawaNiLa said...

kerja mlm ke

Hotmama said...

nop...seminggu pagi from 8-5 dan seminggu petang 3pm to 12am....dua shift je

Sall said...

Aik.. opis pun ada shift gak ke Sue.. leh la ko sambung tido lepas Subuh kan.. :D.

Hotmama said...

ermm,ni semua sebab dah takleh ot,so mlm xder org cover jadi bila wat shift ni mlm ada gak org nak monitor part timers ni

kakngah said...

dapat elaun shift x??

Hotmama said...

dapat rm55....ermmm bolehlah

sabrinaabubakar said...

hihihi..merasalah kerja shift yek..hikss..
alah selama ni pun kak su selalu balik lambat kan..oklah tu...yang seminggu kerja start kul 3 tu leh bangun lambat pe...

che-mie said...

alamak kalau saya kena keje shift
hem memang tak ikhlas punya lah

Hotmama said...

Sab;
Oklah sebab sabtu ahad still cuti.

Che-mie;
kalau sabtu ahad keje jugak,mmg tak ikhlas tapi bila sabtu ahad cuti,aiman tak kisah

SueCute said...

Wah-wah romatiknya Su ngan abg nko pepagi tu...muka korang pun hampir seiras lah....kui!kui!

Hotmama said...

ha'ah sue,sampai org kata aku ni kakak dia.Hanginnn tul aku

Anonymous said...

Eee...gambar sape la ni..buat ghosak blog jer..wakakaka

Anonymous said...

tak comei, tak comei..

Hotmama said...

e'eh....dengkiiiiiiiiiiii

Anonymous said...

ape lak dengki..kenyataan dik, kenyataan..wakakaka

Hotmama said...

ala,kak lela dengki sebab su lagi ayu dr akak...hahahahahhahahha

JeanGrey said...

Hi! I hope everything's fine... :) have a nice day!