Wednesday, January 21, 2009

KLIA Shopping campaign 2008/2009 - Part 2


Ingat dak aku pernah letak pasal entry ni dulu.Actually this campaign still continuously untill sekarang.Sesapa yang selalu dok mai KLIA ni,why not masuk this competition.Bukan apa,kalau menang kan perghhhh dapat keter Lexus GS300 tau.Jom kita overview sket keter tu nak tak?

Senang je,pada yang kaki shopping tu just shop until you drop lepas tu submit lah kat counter yang kat level 5 yang tepi ngan keter ni jugak.Ala...kat area2 Body Shop semua tu.....Okay eak,Good Luck

1 comment:

Men said...

la ni senang ja ... beli shopping mall ngan keter2 sekali .. senang .. tak yah berebut ..dah tahu saper dapat ... beli beli jgn tak beli ...