Wednesday, January 28, 2009

New collection @ Tie Rack KLIA - Part 5

Dah lama kan tak dak entry baru kat blog ni...cam sunyi je kan.Okay hari ni aku nak letak collection terbaru yang ada kat Tie Rack KLIA ni untuk santapan korang semua.

TR01
TR02

TR03

TR04

TR05

TR06
TR07

TR08

TR09

TR10

TR11

TR12

TR13 (Sold Out)

TR14

TR15 (Sold Out)

TR16

TR17

TR18

TR19

TR20


Harganya macam biasalah kan iaitu RM59.90 not include the postage yer.Jadi kepada sesiapa yang berkenan,bolehlah hantar kat comments kat sini atau pun email je pada saya iaitu di anuorismail@gmail.com

10 comments:

Sall said...

Cantiknya... takde sales k Sue? Sal nak g ngan ko tapi takde masa lagi...

Hotmama said...

sall,xdak laer sale....datang lah yer nanti su sentiasa ada.

Men said...

hhmmmm mcm tu la ko orang ... haa beli jgn tak beli ..klu boleh beli ngan tokei2 kedai sekali ... baru senang .. sok sok tak yah beli lagi ....
%&#@@@??? ...lariiiiii

Hotmama said...

sibuk je pokcik ni.....dah lama hilang dan bila muncul mula lahhh....

yantysamsul said...

kalo include postage bape ek?

Hotmama said...

yanty,
kalau dalam malaysia je,sy guna pos laju iaitu RM5 je.

shima said...

Salam,

saya nak order tierack. dah email details, nanti reply balik ye.

misyamansor said...

saya nak order gak..hehe...kalo ade yg TR11 tuh tp nak kaler biru nye..ade x rase2 nye? hehe..

misyamansor@yahoo.com

Hotmama said...

misya;
xderlah color biru

Miss Kemek said...

hye nak tnye, bole tau TR 11, 15 and 16 ada lagi tak?

nak order laa..thanks!