Saturday, December 6, 2008

Selamat Hari Raya Qurban

Salam semua Hotmama Readers,Saya and Hubby nak ucapkan Selamat menyambut Hari Raya Qurban kepada semua Umat Islam yang baca blog ni.Sorrylah at this moment tak der pic nak letak sebab Handphone gue rosakk...

Inilah kali pertama,aku akan sambut berdua bersama suami tercinta.Errmm dan yang paling sedih,pas je Sembahyang Raya aku kena gi kerja.Nak buat macam mana,aku kan "Best employees of the year"Wahhh...boleh gitu?Nak wat camner,keje check dah bertimbun dan dateline dah makin hampir.Kalau kat kampung, mesti best sebab ada macam2 makanan.Kat sini???ermmm..I tak pandai masak la.Sorry yer papa,tak pandai nak buat rendang bagai.Jangan marah yer.

5 comments:

Sall said...

Selamat Hari Raya kat ko gak Sue... ermm... kalau free mai la ke rumah.. Sall pun tak gi mana2.. ada la masak sikit, tapi rendang tak buat kot, dah buhsan la, raya makan rendang je kan... :D...

Hotmama said...

InsyaAllah sall,su tak janji tau.Su pun tadi masak gulai daging ngan rendang udang je.Pastuh buat nasi impit.Jadilah buat kami berdua lepaskan rindu kat kampung.

yatie said...

su... datang mah dalam kul 1 gitu..lunch ok

Hotmama said...

kak y...tak janji tau,lagipun tak tahulah umah kat mana?

Sall said...

Y - ko ke tu.. amboi.. kul 11 lebih tuh.. lum tido ke? hehehehe....