Tuesday, December 2, 2008

Inside the meeting room

Pagi tadi ada meeting.Meeting pasal KLIA ler,meeting ni akan dijalankan pada setiap 3 bulan skali kalau tak silap lah.Start pukul 9am tapi nak tunggu giliran untuk team aku bagi presentation punyalah lama.Boring giler aku,siap surf internet guna hp lah,so sempatlah jugak balas komen-komen yang ada dan sempat chat ngan member aku guna mobil YM.Hihihi..jahat kan.Alaa...bilik meeting tu besar benar,tak der sapa perasan yang aku buat.Orang kat sebelah aku tu lagilah,siap main game lagi guna blackberry dia.Makanan yang dihidangkan pun dah nak hampir lincin.Korang tengoklah....Lepas tu aku nak snap satu handbag ni tau,tapi tak jadi sebab tiba-tiba je kerusi tu tergerak.Ades tensen tul,memang cantik beg tu.I likee....Secara kesimpulannya,kalau meeting besar-besar ni,banyak masa aku akan terluang untuk melakukan aktiviti tanpa pengetahuan orang.Hiksss.

4 comments:

Yatie SawaNiLa said...

meetinf ke makan???

Men said...

rasa aku lah.. ni meeting pasal makan ..
tukang perabih pun aku dah tahu saper dier .. tak yah cakap la..
.. patut la seronok sangat klu setiap kali meeting .. mesti attend nyerr tak penah miss ..

Y u Z z 9071 said...

baru nak tengok gambar beg tu..
aiseh..

su ada id ym x?

Hotmama said...

yat,kitaorg meeting mmg mcm ni.

men,tlg sket yer,sy cuma mkn buah ngan air mineral je masa tu. yuzz,my yahoo,suraya78@yahoo.com