Thursday, November 6, 2008

Nak buat apa ni???

Adei,sejak dua menjak ni,aku rasa diri ni cam tak terurus je.Buat apa pun semua tak kena.Apa yang tak kena pun aku tak tahu.Adakah ni yang dikatakan stress?Tapi nak stress apa eak?Grade dah naik,Handphone baru pun dah dapat,Kalau bab keje tu maybe yerlah kot.Aku tak nafikan kerja memang belambak-lambak tapi tu lah tak tahu yang mana satu nak buat dulu.Minggu depan ada auditor dari Switzerland nak mai dan selama tiga hari aku kena melayan depa.Sekarang ni nak wat preparation lagi,ngan report lah,nak tempah tempat nak dinner lah lunch lah,bilik meeting lah.Kira semua all in,semua aku kena buat.Wa tak boleh pikir sekarang ni.Bawa keter pun,pikiran cam takleh nak concerntrate je.I think I need a break.Tapi tak bolehlah dan kalau nak bercuti lagi pun kena bulan 12 nanti.Masa tu saya dah relaks banyakkkkkkkk.Tapi sayang nyer raya Haji tak tahu lah boleh balik ke idak kampung. kalau ini macam punya situation.I think I miss someone and he's not here right now.Arghhh...semua aku rasa bila dah keseorangan ni.Nak buat apa ni?Okaylah,now gi solat dulu pastuh,nak gi snap gambar banyak-banyak kat airport dan pastuh buh dalam blog.Okay gak kan...

9 comments:

Eina said...

suka hati ko la sue nak buat apa pun...asalkan ko bahagiaaaa....

Hotmama said...

a'ah kan kak eina.Suka hatilah kan su nak wat apa pun.hahahahaha

Sall said...

Apa dah jadi ngan ko ni Sue, amboii, rindu kat sape tuh???? jeng je jeng.. adakah Sal tau orang nyer... hahahah... usik ko je yer. Laki ko mana?

Hotmama said...

isk ko ni sall,tanya soklan...cam suspen je.hihihi
laki aku balik penang lah

Jaafar-Fezah-Izzati-(Izzah) said...

Ala...An balik Png kejap jer..sabor la Sue..nanti balik la. Tu la nak kena ada penyeri rumah dah ni...

Hotmama said...

hihihi...malam jumaat ni tak best ar dok sorang2.Hihihi(gelak gatai).....InsyaAllah penyeri rumah tu of course lah nak.Lom rezeki je lagi nak wat camner kan.

Sall said...

Ooo... cik abang takde yer.. patut la...

Men said...

..... oooo cek abang dier tak der kerrr??? .. haah .. patut lah stresss...itu tak kena .. ini tak kena... pastu malam jumaat lak ...
rindu sangat lah tu ....

Hotmama said...

men,kau diam