Wednesday, November 5, 2008

Terkenang di masa lalu...

Kekadang duduk saja-saja teringat jugak masa zaman aku belajar kat UITM dulu.Tapi masa tu tak panggil UITM lagi tetapi ITM.Teringat camner nakal nyer aku dulu-dulu dan banyaklah kisah pahit manis yang memang bestlah.Inilah pengalaman dizaman belajar.Bila dah keje ni dah lain dah.Bila aku dengar lagu I'll be missing you by Puff Daddy,memang automatic akan teringat time kat ITM dulu.Lagu ni jadi fav aku masa time tu.Lagu ni memang best dan sedap sangat untuk didengar.Sementara aku layan perasaan dengan terkenang zaman-zaman dulu tu,korang layanlah lagu ni okay.

4 comments:

Yatie SawaNiLa.com said...

aku ingat lagi... linda budak AD.. dia kata lau ni seksi kan...apa kabar dia ek

Hotmama said...

a'ah,aku ingat.dia cikgu skrg.tapi sayang aku da lost contact.Aku cari dia jugak sebab ada pernah pinjam duit dia dulu.Tak banyak la tp hutang tetap kena bayar kan.dia dah kawin.Last aku jumpa dia masa aku datang nak interview MAB ni.Aku tumpang dok umah dia.Aku ada cakap ngan dia,aku dapat keje ni aku akan belanja dia masa first gaji aku.Alih2 lost contact.

Yatie SawaNiLa.com said...

ye ke... kau tak ingat ke mah dia??

Hotmama said...

aku tak ingat.Dia dah pindah hari tu.Taman apa pun aku tak ingat.Dia ngajar sekolah mana pun aku tak ingat.Kalau tak,leh gi cari kat sekolah je.