Thursday, November 6, 2008

Test gambar handphone baru

Saje je nak test handphone ni dari segi gambarnyer.For me,I really satisfied lah sebab nama pun 3.2 mpx kan dan lainlah kalau 5mpx.Cuma camera ni bila ambik gambar cam menggeletar sket sebab nak tekan butang dia tu cam ketat sket.Lagi satu aku kalau nak tangkap gambar sendiri pun aku tak pandai nak agak.Yerlah sebelum ni hp tu leh pusing ke muka dan pastuh leh shoot.Tapi takper,aku akan cuba sedaya upaya untuk pandai guna handphone ni.Korang tengok yer hasil tangan aku ni okay.Enjoyyy...


Ni lak kat McDonald,pergi beli coffee ngan bubur.Saje pergi menghabiskan kupon yang aku dapat minggu lepas sempena ngan Birthday.Birthday belum lagi tapi hadiah dah 3 dapat.Huhu...



Tapi ada yang cam goyang sket.Biasalahkan lom membiasakan diri lagi dan lagipun tak ambik betul-betul sangat.Ambik masa tengah jalan so kureng eloklah sket kan.

12 comments:

yatie said...

rindu zaman bekerja kat KLIA dulu Su:D

Hotmama said...

Kak Y,mmg best kerja sini tau.Dok sepang ni ngan jalan tak jem.aman dan tenteram dok sini.

mizz^lady^muack said...

hp ape kak???kasi tunjuk sikit.....
hiks.........nice picha yg di snap...

mizz^lady^muack said...

ok2...x pasan n3 hp tuh..hiksss....daa...da tgk....
best nyer hp bwu...

Hotmama said...

hahaha....best kan.Sony Ericsson P1i.Bolehlah dik,handphone free.

Sall said...

Memang lebih cun gambar dari selalu..

Hotmama said...

sall,jgn lupa blog Men tau.Suka ati je dia kutuk pompuan

Eina said...

cantik gambar dr sebelum ni la...

mizz^lady^muack said...

hp yg paling baguih mmg dr sony....
yg len....kureng sikit....
hikss.....

Hotmama said...

yang tu kak mmg setuju.especially nokia lagi tak cantik gmbr dia.

Men said...

... macam nilah ...saya bagi satu petua la.. cara macamana nak tahu h/p tu bagus ker tidak .. dier punya camera ..
Tangkap gambar diri sendiri ... pastu tengok ... haa buat analisis sendiri ... ok ker ....

ok aku nak blah cepat2 ...

Hotmama said...

tak yah bg petua,dah terlambat sebab dah buat awal2...ermmm,mmg cantik sbb org pun dah cantik kot.huhu