Friday, November 7, 2008

Sorry!!!

Sorry Kengkawan,tak dapat nak update apa-apa hari ni sebab saya busy giler sangat hari ni.Uiskk...tak pernah aku busy camni sebelum ni.Banyak entry nak letak tapi nantilah yer.Layan lah dulu lagu kat sidebar tu yer.

5 comments:

Sall said...

Waa... busy sangat ke tu Su? Baiklah, kerja rajin-rajin yer... :).

Hotmama said...

a'ah sall...bz sebab masa dah digunakan untuk komen kat blog budak sorang tu.sampai sumer keje tertanguh sekejap.but now dah ok.

Sall said...

La.. pulak... macam2 la ko ni Sue.. heheheh... :). tapi takper, berbaloikan... hikhikhik..

Men said...

...ooooo.... jahat ko orang ekkkk... tu arr betul apa aku cakap kan . kan!kan!kan!

Hotmama said...

apa yg betulnyer??