Friday, November 7, 2008

Cerita di pagi Jumaat.

Pagi tadi sebelum nak kluar gi keje,aku posing-posing dulu dalam umah sebab macam malas je nak kluar pi keje.Boleh gitu?Actually pagi tadi aku kluar lambat sebab menunggu suami kesayangan tak sampai-sampai lagi.Nak tahu kul baper baru sampai?Pukul 10 pagi baru sampai.Katanya hujan,yerlah pakcik tu balik naik motor kan.AKu dah larang jangan balik naik motor tapi tak nak degil.Tu ler orang lelaki payah,terkenal ngan kedegilan dan ego nyer itu.If my hubby baca entry ni,ha tengok ni mama dah cekak-cekak pinggang tau sebab marah sangat.
Ni pulak muka sedih tau sebab kena tinggal sorang-sorang kat rumah selama 3 hari.Nampak tak macam bengkak je mata tu.Bengkak sebab tak tido lah.....

Kalau korang nak tahu semalam aku macam kena kacau.Tengah-tengah aku dok tengok TV dalam pukul 2 pagi citer Heroes 3,tiba-tiba TV tertutup.Memang TV no power at all.Aku diam je dan tunggu dan after 5 minutes camtu dia buka balik sendiri.Aku tetap tunggu apa lak nak jadi lepas tu.Bukan aku nak tunjuk berani tapi masa tu aku pikir benda tu pun dah macam tak der apa-apa sebab sebelum kawin selalu sangat kena kacau.Tak caya,tanyalah member Uitm aku,semua tahu apa jadi.Baper kali,sekolah menengah pun dah baper kali,masa kawan ngan hubby aku pun dah banyak kali.Bila dah kawin ni,aku dah tak rasa apa-apa perasaan pun.Sebab tu lah aku balik dari opis kul 1 pagi pun aku dah tak takut.Yang aku takut kat manusia je lah sebab manusia lagi bahaya dari benda halus ni.Lak ai,melalut ke cerita hantu lak yer.Asalnyer nak citer pasal pagi tadi je.Tak kisahlah apa-apa pun,korang layan je lah aku yer.

9 comments:

anuar said...

私はあなたを愛し

Hotmama said...

eh laki aku ni,sejak bila blajar cakap cina ni????somebody please translate.

Hotmama said...

La ni aku nak cakap bahasa hindustan lak kat dia.

मैं भी तुमसे प्यार करता हूँ प्रिय

anuar said...

私はこの夜の遊びを知っている..ok

Hotmama said...

आप के लिए यकीन है कि डार्लिंग, कभी भी

Men said...

... ehhhhh ko orang ni aku tahuuu ... apa ko orang cakappp .. oooo dahsat ko orang ekkk ...

balik rumah la dulu ..apapun ...
Nuarrr pandai ko yer ..ayattt ..

Men said...

...ko snap gbr pakai h/p baru ker .. patut lah gbr dier pun sharp dan besarrr..

Sall said...

Su... cantik ah baju ko ni...

Eh, beraninyer ko, kalau Sall dah tak duk dah la jawabnya rumah tuh... Ko tau tak, masa awal2 dok sini, berapa lama adik abg zafran temankan kalau die keje mlm, padahal anak2 ada tuh.. takut la.. heheheh.. Sampai la budak tuhdapat keje kat KL, baru Sal beranikan diri ngan anak2.

Hotmama said...

sall,dah mangli ngan benda tu,bukan apa sebab dah selalu kena dulu.kalau dulu mmg confirm aku dah nangis kat situ.

Men;
tu dah tak der idea nak kutuk ler tu,gmbr yg sharp pun nak dipertikaikan