Monday, October 27, 2008

My new diet receipe

Dah time diet ni,kenalah segala-galanyer dikurangkan.Hari ni I make special noodle soup for myself.My hubby working so I just cooked to myself lah.Before that,let see the picture first.Tadaa...
Actually it was a very simple menu.I just boiled altogether and add some pepper,garlic powder and salt.I don't use yellow mee because it contains a lot of calories.I used dried Yee Mee in this receipe. Normally,at night I just ate oats or bread but tonight I have to take something else because today I don't ate lunch.For lunch I just ate green apple,Orange Sunkist and juice.Unfortunately,lidah tak rasa apa pun sebab demam tak kebah lagi.Bolehlah kan janji kenyang.

9 comments:

anuar said...

bila ler dia nak masak kat aku lak yer....

Hotmama said...

dah papa dok baliklambat,camner nak masak?esok ma masak special kat papa yerr...

Sall said...

Sue... memang dasat diet ko Sue... bagus la, teruskan usaha, ko mesti buktikan kat budak sorang tuh, kan main lagi die sekarang..

Sue.. ko demam lagi ke? ko dah gi jumpe doktor tak ni? Risau lak Sal dengar kalau demam lambat kebah ni... G check elok2 tau... take care.

Men said...

... ko tunggu smpai kucing brtanduk lah nuarrr ... apa pun ari ni .. ko paksa dier masak yg sedap sedap untuk ko

... haa.. selama ni dier relaks banyak ... ko kluar jap lagi .. pegi beli apa yg patut .. suruh dier masak utk special punyer lunch dan ofcoz tonight .... dinner time ... wa wa wa ...

semoga kamu seronok ari ni ...

Hotmama said...

alamak,tak sempat lah nak masak.Husband keje and sue pun datang opis.papa,next time ya

Sall said...

Ko keje ke hari ni Sue.. bukan cuti ke? Next week ko free tak? 1hb? Meh la datang umah.

Hotmama said...

su dtg opis sbb xtau nak wat apa kat umah..husband su keje dan lagipun hari ni kalau datang leh dpt double

sabrinaabubakar said...

minah nih mmg..asal cuti dia keja..gila OT nih..huhuhu..kaksu nak ajak tgk wayang on 4th leh? nak tpn tapi sy sibuk cikit ngan ayah and adik..
sok sy balik muar but on 4th tuh balik KL balik..jomm arr..tinggal kan pokcik tuh..
leh jumpa blogger semua..

Hotmama said...

tiket free ke sab?kalau free...jadik