Thursday, October 23, 2008

Me after two weeks diet

Hallo geng,camno after 2 weeks ni?hehehe,me personally nak kata turun banyak pun,taklah jugak tapi aku ada rasa skettttt perubahan tu.Rasa ringan sket lah badan bila dah kurang makan kan.Okay,tengoklah my new pic.



Hah,camner?tolong comment yer.Berat tak pi timbang pun sbb aku akan timbang sebulan skali.Lagi 2 minggu baru nak timbang.Bila timbang selalu,takkan nampak perubahan dan bila macam tu confirm aku frust nanti.

11 comments:

anuar said...

BIG FOOD...aper mama sekali pon papa tetap sayang mama...i love u...

Hotmama said...

kureng asam nyer laki.hihihihi.
I love u too papa.ma nak jaga badan ni pun untuk papa jugak tau.

Yatie SawaNiLa.com said...

su mana aci ko kena bo**l for posing, baru blh nampak kurus ke tak?
eh nanti aku nak call pasl nak parking keter tu eh tak pun kau call k

Hotmama said...

uiskk...melampau ler tu kalau nak kena b****.hahahahah.jap lagi aku call kau yer.

sabrinaabubakar said...

wei makcik tu gantung gantung baju tuh apatuh..huhuhu...isk isk isk..

Hotmama said...

alamak,malu nyer...sorry yer sebab hari ujan,tak der tempat nak gantung.umah selerak sikit yer.biasalah i kan carrier woman.lainlah sab fulltime housewife.hahahahahaha

Eina said...

tu rumah sue yer...

Hotmama said...

umah sewa je.tak beli umah lagi.tgh dok2 survey ler skrg ni.sorry yer,umah selerak sket.hahahaha

sabrinaabubakar said...

hah malu malu..kah kah kah..seb baik sepentot tak dek..hahahahah

Hotmama said...

eh,sepentot mana ada gantung2.dah kutip mesti lipat lahhh.

izzamil said...

no.comment ... just wait n see ...