Thursday, October 23, 2008

Sibuk kah aku?

Kalau tengok meja ni cam sibukk kan.


Pada hakikatnyer memang yer sibuk tapi aku pura-pura tak nak sibuk sangat sebab kalau tak,sure takleh tidur dok pikir keje.Apa-apa pun,Alhamdulillah sebab buat masa ni keje mesti siap on time.Tapi aku tengok meja ni cam dah tak muat je ngan barang-barang aku.Iskk nak kena kemas ni.Lagi tak kemas,lagi tu tak tau mana satu nak buat ataupun mintak boss bagi meja barulah yang lagi besar kan kan kan.

5 comments:

sabrinaabubakar said...

Nak kena pang sekali..sesuka hati minta meja eh..kalu tak mintak jer meja pn u tuh..ahaks

Hotmama said...

takleh sab,meja dia besar sangat.kang tak pasal kena buat keje boss lak

izzamil said...

... tk guna meja besar pung ... lagi besar lagi lah semak ... tikus pun leh sesat ... tk yah ler...

Jaafar-Fezah-Izzati-(Izzah) said...

Rasanya mmg kena request meja baru la Sue...mintak la size 500cm x 500cm. Kalau letih byk keje boleh wat tempat tidor sekali..mcm pelantaq tu...

Hotmama said...

izzamil;
okay la tuh ada tikus,bosan2 leh main aci ligan ngan tikus tu.hahahahaha.

jaafar;
ha tu ler pasal,bantal ngan tilam dah standby dah ni.agak2 mls je,leh tido kan.