Thursday, October 23, 2008

My First Birthday Present

Birthday nya lambat lagi,tapi jangan jeles dah dapat hadiah.Ni kira hadiah untuk pra birthday la kan.Betoi dak papa?masa birthday betul-betul nanti ada hadiah lagi kan kan kan.Banyak cantik muka aku,mau kena back kick ngan laki aku.Hihihihi...
Cantik tak?
Its a silver necklace and I like it very-very much.Untuk pengetahuan semua,aku tak suka emas.Rantai emas aku yang dibeli masa nikah dah hilang.Gara-gara umah masuk pencuri ler bulan 5 hari tu.So,aku pun dah malas lagi nak pakai emas.Yang ada sekarang gelang tangan ngan cincin tunang.Cincin nikah plak,white gold.Tapi compare emas ngan silver,aku lagi suka silver.Untung laki aku kan,tak yahlah beli emas yang mahal-mahal tu.Papa,terima kasih yer bagi present ni.I love you so so so muchhh.Muahhhh...

9 comments:

sabrinaabubakar said...

sat kak su wa mau jadi LALAT..
wei minah lu berlagak tunjuk tunjuk barang apahal..wa ada 80juta kilo emas wa tatak heran oooo..lu arr wa kick montot baru tau...
ok amacam leh tak jadi LALAT?
pasni nak tukar kerjaya as Lalat tegarlah plak..huhuhu

Hotmama said...

wa wa wa....ada lalat yer dalam blog gua.okaylah tu,wa tunjuk barang je,tak tunjuk duit dalam bank ada baper

masviona said...

bestnye dapat present...kena lak dr org yg tersyg...ahakss

izzamil said...

oooo .prabirthday pun ada hadiah ...bagusnya hubby awkk...

..ni nuar ..birthday nnti ko hadiahkan rantai sauh plak ...haa lagi besau .. bior dier jln tuduk2 ...oooo eksen ekkk...

Yatie SawaNiLa.com said...

apaa la korang ni... wei aku pun tak suka mas kaler kuning... aku suka white gold and mesti kena berlian hehehe....eh brp hb b'day kau???

Sall said...

Sue.. glemer sangat blog ko sekrang nih dh ada lalat.. Sab, u should post as anonymous la.. hahahha...

Bile besday ko ni... waa... tak kesah la kan, emas kuning ke, putih ke, diamond ke, rantai sauh ke kan.. janji ko suke kan. Cantik la, rantai camni, free hair lagi cantik pakai kan sebab nampak.... :).

mizz^lady^muack said...

wahhh...tantek la.....
jeles jap...(memain jer)....
cantek rantai akak......

minggu nih...mgu bg present ker???
kak vp dapat pda....akak dapat rantai...huhuhuhhu....
sy?????(cedeyh jap)...ehehehe..
xdala...memain jer.......
cantek2...pandai en. abg pilih....

uih...LALAT pun ader???BAHAYA nih kak....

sabrinaabubakar said...

ok Sall pas ni garenti ai tukar nama..trus dia punya comment kena blog owner approval satgi..hahahhaha
ai kan pakai gold gold tak main...wa pakai platinum...(muntah darak laki aku dengar)hahahha

Hotmama said...

Massviona;
Hi,thanks datang blog saya.mmmm...best dapat hadiah.bukan senang tau,sthn skali je.

izzamil;
ermm...rantai sauh okau gak.besar sket,tapi mestilah kena salut ngan emas atau berlian.hahahaha.

Yat;
Sapa lah aku,ko tak ingat birthday aku.sedih sedih sedih.hihihihi...16/11 la yat.ha ingat tu,nanti jgn lupa hadiah dr langkawi.

sall;
lalat menunjukkan betapa glamournyer blog kita ni.sall,b'day su 16/11 yer.ingat tu.

ladymuack;
hihihi,ala jgn lah che dey yer.nanti akak bg gula2 hacks nak tak?

Sab;
tak der maknanya kak su nak tukar pakai blog owner approval ni.Sesapa nak komen tak kisah lah.negatif ke positif ke.kita semua ada hak bersuara dan lagi pun kita kan negara demokrasi.uiskkk..platinium tu....takut kak su.eh kawan kita dah nak kawin tau.