Thursday, October 23, 2008

Car sticker

Kalau cakap pasal sticker kat keter ni,macam-macam sticker ada dan boleh dikatakan semua keter mesti ada,betoi dak?Aku nak share ngan korang apa sticker yang ada kat keter aku.Jommmmm....

Bak kata pepatah melayu,Bahasa melambangkan bangsa.Tapi bab ni,aku tukar sket bagi jadi apa eak?tak tahulah,korang taruklah sendiri.Aku kan fav game main condition zero dan fav weapon aku adalah snipper.So,sticker ni lebih kurang menggambarkan fav game aku lah.


Second plak,one of me and hubby nyer fav movie iaitu The fast and the furious.


So,the last sticker yang aku ada adalah....tadaaa

Dah,me and hubby kan happy and loving couple so...ermmm,paham-paham sendiri lah yer.

15 comments:

Eina said...

apa korang buat dlm kete ha sue?
hehehe

anuar said...

alah kalau bt pon tak per halal...

Hotmama said...

ha dengar tu kak ina.My husband dah tolong jawab tu.Papa,abang cari tadi.

sabrinaabubakar said...

heap ..gatai mu eh..kang gaduh jgn nanges nanges yer..huhuhu..kang bagi pang skali..hihihi

Hotmama said...

eh,mana ada gaduh.tul tak papa????

Eina said...

wow...sue ada back up la now...eee takut la...

Hotmama said...

bodyguard sue tu.

Hotmama said...

susah ar camni,takleh nak menggatal lagi.hihihihihi

sabrinaabubakar said...

ewah..kak su..ada niat nak gatai yek..siap ..kang bagi dush dush

Sall said...

Sue.. mcm best la pulok car sticker tuh.. Sal suker yang last tu... heheheh.. :).

Ko memang gediks ok.. dah tau dah, lama duluuu.. ko ingat tak kite sama2 gayut tepon kat Seroja dulu, ko sebelah, Sal sebelah... hahahahha...

Hotmama said...

uisk sall ni,pecah la lobang.habis la laki aku dah tahu....hihihihihihi

anuar said...

baru ler aku tahu bini aku ni gedik rupa nya....nak kena ni....balik mlm ni gedik puas2 tahu

Hotmama said...

papa,ala...mama gedik pun ngan papa je,mana ada org lain(ayat cover tuh).hihihihi

Sall said...

Ya ampun Sue.....

Nuor... si Sue BAIK yang amat tau... die dok kat tepon sebelah sebab teman Sal takut nak gayut sorang2.. gituh...

(Pssst Sue, ok tak ayat cover dari Sall nih...:).

Hotmama said...

ha betul papa.lagipun sall ni gayut pas sorang,sorang kan...kang jadik apa2..sian dia.su teman je kan sall kan kan kan