Saturday, October 11, 2008

Last Open House in Penang

Ha,last skali open house kat umah abang aku yang second.Menunya adalah mee rebus,ermm..dia ala-ala cam mee jawa la jugak.Open house kali ni aku decide tak nak pakai lawa-lawa sebab tempat ku sudah pasti di dapur.Tak apalah bukan orang lain nyer umah,abang aku jugak.Kalau bukan umah abang ngan akak aku sendiri,confirm tak dernyer aku nak melangkah ke dapur tu.Memanglah ramai yang datang...Jom Tengok


Tudia bahan-bahan dia

Dalam ramai-ramai tu,adalah jugak yang nak buat perangai.Aku suh diam,dia tak ndak so aku ambik gambar dia dan aku cakap nanti makndak letak dalam blog baru dia tau.Lagi lah bebal,and FYI ni anak akak aku.


Okay dah habis dah open house umah kakak dan abang-abang aku kat sini.Kat KL nanti sapa eak nak buat open house?jangan lupa roger yer kat saya ni yer.

4 comments:

Sall said...

Dah-dah la Sue. meh la balik KL nih... hahaha(ni ayat jeles tenguk ko beraya sakan tau).

Buat la open house kat umah ko lak.. nak gi ni..

Eina said...

ye la sue...asik2 ko jer gi open house umah org...apa kata hang balik KL nie, hang pulak buat open house...roti canai laki hang pun OK....hehehehehe

izzamil said...

... aku pun dh kenyang ler ngan bab bab makan ni ... bukan kenyang makan tp kenyang ngan citer dier .. aggghhh ..sendawa lah ...
..dh dh Sue cukup .. ko tutup lah citer pasl makan ni .. dah tak tahan dah sbb lepas ni aku nk balik Penang ... aku pulak nk bedal makanan yang ko citer tu ..
..masa ni aku nak trliurkan kau pulak.. ha padan muka ...

Hotmama said...

Dah balik ni hah,alaa..tak buat kot open house kat sini sbb dah buat masa kat penang tu hari.Tapi semua dialu2kan datang yer.

Izamil ni kan dia bukannya apa...dia jeles.Tul dak?