Monday, October 13, 2008

I'M Back !!!

Dear all readers;

Aku baru je mulakan kerja hari ni.Pagi tadi baru sampai dari Melaka.Masuk opis pun dah lambat.Nasib baiklah my boss sporting.Hari ni akan jadi hari yang busy sangat sebab banyak kerja tergendala,yerlah cuti raya tak ingat dunia kan.Buat masa ni,I nak settle semua kerja yang tergendala dulu.Lepas tu baru nak update blog ni.Banyak lagi entry nak masuk ni...so tunggggguuu yerrrrr.Adiosss

3 comments:

Eina said...

okey...roger sue..

Jim Broga said...

Sakannye raya... ni 27hb ni cuti panjang gak?

Hotmama said...

tu ler..ingat nak pi batu caves lak