Wednesday, October 15, 2008

Hari ni hari Rabu

Naperlah lambat sangat nak ke hari Jumaat?Tak sabar nak tunggu hari minggu sebab nak qada tido yang tak cukup ni sejak dari balik raya lagi.Letih raya satu,letih travel satu dan ada lagi satu letih(Yang tu biarlah rahsia,cuma kawan-kawan yang rapat je tahu aku ada masalah kesihatan sket sekarang ni).
Tengoklah muka ku diopis,antara nak keje ngan tak nak keje je

Keje banyak nak buat tapi macam tak nak je buat

Haiii..apa lah nak jadi ngan aku ni.Come on sue,Wake up......

11 comments:

Y u Z z 9071 said...

wahh...kena p exercise tu..bila dah habis raya....mmg nak dpt balik mood kerja tu ..slow sket

Hotmama said...

tu lah yuzz,mmg letih sangat tambahan pula skrg ni ada masalah kesihatan pulak.ermmm sakit kaum wanita ni..tettt tapi bkn pregnant tau.biasalah kalau terlebih hari kawan baik kita ada ni kan.
yuzz,su rasa nak add yuzz nyer blog kat my bloglist ler...senang nak tgk update terbaru

Sall said...

Sal pun sedang dilanda penyakit malas ni Su. Dok jalan sana, jalan sini je dalam opis nih...

Weh... lambatnya nak hujung bulan....tak sabar dah nak duk umah.. hahahha...

Eina said...

sama la semua org malas nak keje after cuti panjang...asik2 tgk kalender jer..

aik sall nape lak tunggu hujung bulan? nak duk rumah? confius nie...

Hotmama said...

sall kan dah nak resign kan....

Sall said...

Weii.. nape ko announce nih.. baik ko delete balik.. nak kena sue nih.. Kak Ina tak tau lagik..

Tadi masa lunch sama2 pun Sal tak bagitau die...

INa.. ampunnnnn.......

Hotmama said...

ala sall,ampunnnnnnnnn
cek tak tau,ingat sumer dah tau.Ampun yer sall...ampunnnn

Eina said...

mmg nak kena dak sall nie...

sabrinaabubakar said...

emm...pahtuh dok umah borink plak like me..hihihihi..
bohsan wei..sebab tulah Mr pasang astro pasang internet bagai..kenkonon tak moh bosan but when u dont have child at home and no one to talk with borink dia tuhan jerlah yang tahu..hihihi

Sall said...

Sab.. kite faham sangat. Memang boring. Ada internet ke, ada astro ke, plus ngan anak2 gak still boring gak.. hahahah.. boleh ke idak mak gini ni?

Sebelum ni pun kite pernah jadi fulltime housewife for almost 2 years, masa takde anak pun pernah, dan masa ada anak pun pernah.

Jim Broga said...

Bosskan sporting, balik rumah jer...hihihi