Friday, October 10, 2008

At my sister house

Kan dah cakap,lepas open house umah abang aku umah kakak lak.Umah dia buat open house pada hari berikutnyer.Main menu kali ni pulak adalah satay N Roti Jala.Memang lah ada sorang hamba Allah ni suka kutuk aku.Biarlah kan.Bukan selalu balik kampung.Raya Haji ni lom tentu lagi balik.Okay back to open house nyer citer.
Kipas Satay yer bang...Sian hubby aku.Kena tempah untuk bakar satay.


Aku pulak kena goreng nugget and buat air.Nyesal pakai lawa-lawa tau,last-last kena buat kerja.

Gelagat hubby and anak menakan sebelum tetamu-tetamu datang.




Ha,pasnih ada lagi satu umah.Nak tahu umah sapa?Tungguuu yer.

2 comments:

izzamil said...

..oooo eksyen ekk ...

Hotmama said...

hahahahha...padan muker