Thursday, September 25, 2008

Tembamnyerrr

Last Tuesday,Aku pergi HQ kat Subang.Masa on the way balik tu sempatla jugak menyinggah umah kakak angkat aku and hubby aka office mate aku la.Tapi dia based kat subang HQ.Dia tengah cuti bersalin tapi dah habis pantang pun.Aku dah lama nak pergi tapi tak der masa so,kebetulan Selasa lepas my hubby tak kerja,so kitaorang pun pergilah melawat.Aku geram betul tengok anak dia,pipi punyalah tembam.Nama baby dia Hurail Huraisya.Betul ke?kalau tak silap lah.Cuba tengok baby ni...


Geram acik tengok pipi kau Hurail...

2 comments:

izzamil said...

oooiiii .. tembamnyerrr .. lebih kurang samalah ngan acik yg satu lagi tuuu...

Hotmama said...

Amboi, tak per...tembam2 pun ada gak orang sayang...hihihihi