Thursday, September 25, 2008

Saya Demam

Semalam aku langsung tak update blog ni.Aku demam+selsema+batuk+sakit kepala=MC.
Hajat di hati memang nak gak datang opis tapi bila dah makan ubat doktor bagi,MasyaAllah..mata langsung takleh nak bukak.Aku tak bawa balik laptop,kalau idak leh gak tulis apa-apa dari umah.Tapi dalam dema-demam semalam,sempat jugak tukar langsir baru.But my hubby yang pasangkan,korang tengoklah dia pasang camner?

Herot peghot...Tapi apa-apa pun,nak la jugak dia tolong bini dia yang tak sihat ni kan.Nantilah aku buka dan pasang balik elok-elok.Kitaorang beli kat Jaya Jusco last Tuesday.Mana tak beli nyer 50% discount.Macam-macam color aku nak tapi at last hubby nak color brown.Ikutlah dia,Aiman tak kisah...

3 comments:

sabrinaabubakar said...

tangan abg kak su tak bedung tu..hihihi..k lah kak su nak mintak ampun dan maaf ni and selamat hari raya pada kak su and ur hubby k..saya akan pulang ke Muar semula sok pagi...and for ur trip balik penang semoga selamat semuanya k.n jgn bawak lelaju

izzamil said...

.. raya sakan ... bila balik kg ?

Hotmama said...

Sab,Kak su pun sama,Hati2 balik kg tu tau.Maaf Zahir Batin yer.

Izzamil,saya balik kg Isnin ni malam pas Tarawikh.Awak balik Singapore kan.Bila balik?