Thursday, September 25, 2008

Aku dapat duit raya

Sapa kata tua-tua tak dapat duit raya?Hari ni,rezeki ku murah sekali,datang je opis pas sakit,dapat duit raya pulak.Actually contractor kat KLIA ni bagi.Last-last year dapat RM200,but this year dapat RM100.Apa-apa pun,aku bersyukur tau sebab tu rezeki dari Allah.Lagipun dah tua-tua ni mana la nak dapat duit raya bagai,Kena hulur lagi ada lah.Dah memang jadi tradisi kat department kitaorang ni.Sapa-sapa yang kena kerja di hari raya dapat hamper + duit raya.Kepada sesapa yang tak kerja tu dapat duit raya je lah.Actually hamper our department sendiri yang bagi.AKu nasib baiklah kerja opis hour,kalau idak tak derlah nak merasa beraya kat kampung.

4 comments:

izzamil said...

..untung la awk dapat duit raya .. RM100 kira dh ok tu .. wat support minyak keter balik kg nnti..

Hotmama said...

Alhamdulillah...rezeki Allah.
Tunggu awak nak bagi,tak bagi pung

Sall said...

Best gak Sue.. syukur ada orang bagi kan... ko balik kg bile ni? singgah la umah kite kat Perak yer...

Hotmama said...

Su balik isnin,InsyaAllah sbb aku balik tgh mlm dah la.
sall,scarft kau tu dah tak der.ada byk design baru dan tak tertangkap gambarnyer.kau meh la sini nanti,boleh beli terus.