Thursday, August 2, 2012

My new baby Adam Aris bin Anuor

After 6 months baru hari ni nak reveal pasal anak yer. Haishhh, mmg tak patut kan. Apa2 pun itulah hakikat yang perlu aku akui, MALAS. Camne lah nak buang penyakit malas ni pun tak tahu lah. Okaylah enough said, now aku nak tunjuk kat korang semua my super duper hero...my hensem boy. Bila cakap dia hensem, senyum tak hengat. .....

Gambar kat bawah ni masa pergi Ikea baru2 ni. Dia punya mengekek gelak sampai semua orang tengok dia. Suka sangat dia dapat golek atas katil....


Cuba tengok my hero ni, dah dalam percubaan nak berdiri tau. Merangkak tu toksah dok cakaplah, memang dah laju. Satu umah ditawafnya padahal baru je 6 bulan. Alhamdulillah anak mama sihat walafiat dan mama harapkan Adam jadi anak yang soleh yer. #Korang perasan ada orang nak interframe jugak dalam gambar ni....ngeh ngeh ngeh

Ramai yang tanya aku makan apa masa mengandung sebab isi Adam kejap sangat dan kuat, tak kena dengan umurnya yang baru 6 bulan. Ermmm...nak tahu rahsianya, wait for my next entry okay.


1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI