Friday, April 15, 2011

Quick Update

Sorry, tak dapat nak update. Banyak benda nak citer actually. Just nak uolls tau yang start next monday sampai jumaat (29hb), Its travel time...yeay!!!Ni senarai tempat dan date i nak pergi yer....

18-19 -Langkawi
21-22 -Penang
25-26 -Kuching
26-29 -Kota Kinabalu - Untuk ini, bang nuor ikut sekali...yeay, bleh honeymoon sehari sebab 27hb tu i ambik cuti. 28&29 keje.....tapi takpe, asal bleh travel sama2 hubby tersayang.

Opsss...on 30hb i ada dinner ngan my girls kat Bagan Lalang....really tak sabar tau nak jumpa depa ni. Rinduuu sangat. Dan lepas dinner tu nak balik Penang kejap ngan hubby. Niat dihati nak ambik bonda tercinta datang sini.Tengoklah camner kalau dia nak datang.Tapi balik kejap je lah Penang tu sebab kebetulan on 2nd May kan cuti, ganti labour day yang jatuh pada ahad tu.

Memang bulan ni adalah cuti cuti mesia. Sambil keje, sambil jalan2......

3 comments:

yatie said...

amboiii sakannn..enjoy your day:)

Fariena said...

bestnyer....happy day 4 u su.
agak2 sempat ke dak nak beli coklat kt langkawi tuh su? heheheh

Hotmama said...

kak y....bukan seang nak dapat peluang ni...

kak ina; ntahlah kak ina, tak berani nak janji