Monday, March 21, 2011

Fly lagi....

Sejak kebelakangan ni, I was so damn busy. Tapiii....I like this time punya bz. hahahha, gilo ko apo aku ni. Actually currently my career dah ada improvement sket. Alhamdulillah, berkat doa suami, mak dan kawan-kawan tersayang. Ujong tahun open table yaa. Huhu.
But since aku nyer keje dah bertambah-tambah ni....jalan-jalan pun makin bertambah2 tau. This month aku agak relax kalau dicompare ngan last month. every week, mesti ada travel. But this month, aku boleh je nak travel banyak-banyak tapiiiiiii aku pi satu tempat dah lah sebab next month banyakkkkk lagi mau travel. So this week I'm going to Kuching. Tapi i tak stay lelama pun. Sayang lah nak tinggal Bang Nuor. Pisah kejap2 pun dah rasa rindu je sekarang. Maklumlah dia kan Bread pit I.....huwahuahauaha.

Next month Im going to Kota Bharu for a week, dan minggu ketiga pulak...insyaAllah ke Langkawi, dan Penang..Ujung bulan Kota Kinabalu pulak.Oooppss...terlebih sudah I travel. Mau lembik gini kalau tetiap bulan macam ni. Anyway, orang kata apa..banyak travel ni..banyaklah pengalaman kan dan yang paling best insyaAllah makin akan bertambah2 lah kenalannya tu nanti.

Okaylah, nak sambung buat keje ni...nanti free-free I story lagi na.Daaaaaa

9 comments:

yatie said...

bab open table tu i like..nampak tak tangan i tunjuk like ni????

Hotmama said...

wah like hat yang tu je nokss

Sall said...

yeahhh, I like too.. tapi mak paling tahan bab brad pit... gulp!

wehhh... buleh tahan syok ko la ni babe, asik travel jer.. bagus la, tambah pengalaman, dan macam2.. :). Mak tumpang happy..

Fariena said...

suuuuu...k ina pun like hat open table tuh...nampak dah duk sokong kak Y nie ha....

Hotmama said...

Ok2....nanti kita semua open table kat Bagan Lalang na.....hari tu nanti su akan set kan.

Uncle Lee said...

Hi HotMama, ha ha, I love your callsign.
And you have a great job flying all over. Better than dudok office, kan.

Back in the old days hotels was my first home, and like you I fly every week, several times.
Very often, Morning in Singapore, afternoon in Penang, malan ke Kota Baru.

Here's wishing you, may the wind always be at your back, and the sun upon your face, and the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars.

You have a pleasant week, and keep a song in your heart.
Lee.

Tasya HMJ said...

wah...bestnyer..keje yg dpt travel2 nie..

Hotmama said...

uncle lee...thank you very much for your wish. Hope you will have a wonderful life too

Hotmama said...

Tasya;
Alhamdulillah...rezeki, tapi kekadang terasa penat nyer tau.