Friday, March 4, 2011

Surprise......

Baru-baru ni kan, aku selalu tinggalkan hubby sebab travel. So, last weekend aku pergi Penang (merangkap balik kampung sekalilah kan). Husband aku ni punyalah tak puas hati sebab dia kena tinggal.

Nak dijadikan cerita, Sabtu lepas dia pergi membawa dirinya yang luka itu ke Melaka (Tak aci, pergi tak bawa bini). Tapi aku profesional, mana bleh merajuk kan.....cuma sentap sket je la. Then dia called dan bagi tahu kat umah nanti ada surprise. Ermmm, apa eak surprise dia. Jadi tak sabar ni nak balik. Ahad lepas selepas je touch down kat KLIA, bang Nuor ambik ler ni.

Balik umah, tunggu jugak apa yang surprise nyer.....ermm, aku ni kan kepoci mestilah aku yang over mencari. Tengok dalam bilik ada kotak merah. Suspens jugak lah sekejapkan...hehehhehe. Me dengan rakusnya buka itu kotak dan hasilnya adalah seperti dibawah:waaaa....banyak happy ooooo. I love you papa for the surprise present. Kalau camni, hari2 travel dan bila balik je kompom dapat hadiah.Hehehehhe.

3 comments:

yatie said...

wow..bestnya..:)

Hotmama said...

ala kak y, hadiah dari hubby. mestilah best walau apa pun barang nyer

sabrinaabubakar said...

bila abe nuor nak bagi kat sab plak..kekasih gelap dia..hahahahha