Tuesday, December 21, 2010

Mari Menari

Dah hampir sebulan aku mengikuti kelas aerobik ni. Best tu toksah dok cakap lah, memang best dan rasa rugi sangat-sangat sebab kenapalah dari dulu aku tak join kalau tak la ni confirm dah jadi Suraya Jolie......hahahha, motip nak jadi macam Angelina Jolie?Sebenarnya menari betul2 boleh turunkan berat badan ko....aku yang join baru sebulan ni pun dah turun dalam 2kg.Tapi bukan takat menari je yer.....janganlah lepas menari tu gi pekena roti canai ka 2-3 biji.Tak dak maknanya aih.

Actually nak menari kat umah pun boleh tapi percayalah cakap mak ni, menari kat umah tak sama kita menari ramai2 kat studio. Ada instructor dan kita akan consistence untuk teruskan. Kalau kat umah ke, baru 15 minit dah penat then berhenti.Kelas yang aku pi ni bayar bulan dia murah je RM50, sebulan 8 kali.....kira orait ler sebab setiap kelas sejam kau menari. Menari sejam tu pun peluh keluaq tak hengat....

Tapi minggu ni aku kena skip kejap sebab aku dah mula selsema ni dimana semputku datang juga. Kalau menari gak kompom kena hantaq hospital karang. Apa-apa pun aku enjoy ngan aktiviti aku sekarang.

5 comments:

yatie said...

hello, boleh dak pilih actresss lain..Angelina Jolie tu akak dah kamceng dari dulu. sibuk je, org ambik angelina jolie dia pun nak jugak..ggrrrr..:p

Hotmama said...

eh kita kan sehati sejiwa.......
tak gitu?:P

yatie said...

please donggg..:P

Sall said...

hahahahahahaha.. berebut kak Jolie plak..

Ni ko gi katne sue? macam best jer.. murah jugak tuh..

Hotmama said...

aku gi kat atas kedai roti canai aku tu.......