Wednesday, December 22, 2010

Aku teringin....

Sesekali terasa teringin....cewahhh, hahahhaha
Actually sekarang ni aku rasa teringinnnnnn sangatttttt nak :-

1. Rest kat umah tanpa buat keje apa2 pun dan yang penting income tiap2 bulan masuk sekurang-kurangnya RM10k sebulan.

2. Nak makan gulai ikan yang dah dipanaskan beberapa kali dengan nasi panas2.

3. Meet my girlfriends (paham2 yer sapa tu)...dan bergosip sampai tengah malam.

4. Makan cheesecake buatan kak Ina .

5. Pergi honeymoon with my husband di tempat paling koman pun Switzerland dengan tiket business class.

6. Memanjakan diri di SPA yang five star.

7. Shopping all the designers handbag, baju, kasut dan lain2 with my girlfriends.

Udah ler....itu je yang I teringinnn sangat nak buat tapiiiiii....ntahlah bila tahun boleh dapat nyer. However, Im so happy with my current life iaitu I have lovely hubby, loving family and also the best girlfriends I ever had.
Muahhhh to all.......

5 comments:

yatie said...

yang no 2,3 dan 4 tu..bisa diuruskan dalam masa yg singkat, no2 lain tu...all the best., semoga menjadi kenyataan :)

Hotmama said...

Aminn.....

Sall said...

Aimokkkk... kelasss angan2 ko sue.. aminnnn.. sall doakan semoga akan jadi kenyataan... jon kita geder2..;P

Hotmama said...

Angan2 harus kelasss.....jom2...bila?

Fariena said...

alamak termasuk senarai gak nama I yer...hope angan2 jd kenyataan yer sue.