Tuesday, May 19, 2009

Bila idea dah tak ada...

Ermm,apa jadi eak bila idea nak tulis blog dah tak ada?Haa,jadi cam blog aku ni lah,kat ngan 3 hari sekali barulah nak update.Serious lah wei,sejak ada bos baru ni,peluang nak berblogging ni terus berkurangan.Bukan sebab dia marah ke apa tapi tiba-tiba je keje jadi banyak.Dulu sebelum ada bos baru cam tak der je keje kan,tapi sekarang dah lain plak.Naper eak???

Tapi apa-apa pun,minggu depan aku tetap nak bercuti tau sebab nak balik kampung.Ada dua date penting tau next week ni.Satunyer adalah pada 26hb dan lagi satu,29hb.Apa yang jadi eak????Sabar yer,nanti cek bagi tau na sebab kalau semua aku tulis la ni,kang aku dah tak der idea nak nulis lagi tau dak.So korang tunggu tau.

1 comment:

Men said...

padan mukaaaa ... baru hang tauuuu ... ulat sangattt ....