Friday, April 24, 2009

Gelap ke???

Ramai yang dok tegur muka aku makin gelap sekarang ni.Aaahh...mencik tau tapi tak kisahlah kan segelap-gelap aku,dah berlaki tau.Actually kisahnyer camni.Kan ke setiap hari minggu aku kena tolong hubby kat kedai.Kegelapan ni berpunca dari bahang panas dari dapur roti canai dan juga sebab tempat kami berniaga ni bertentang ngan matahari waktu pagi.Aku tak kisah lah sangat pasal gelap-gelap ni tapi menyampah je bila semua orang dok tegur.Apa-apa pun gelap ke apa ke,its happened with the reasons kan.Ala,gelap ke apa ke,laki I sayang tau.Tul dak papa???Ha lagi satu tolong abaikan pipi saya yang makin tembam itu yer.

9 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

mama!!
itam² si tampuk manggis..
biarpun itam laki tetap nmpk manis..
wahhh!!

Fariena said...

ala sue...biaq pi la org nak kata apa sue...asalkan kita laki bini bahagia kan...

wany said...

kak surayaaa... heh..mgikut kata abg ms kecik2 dlu, bila kami dok ejek dia itam, dia kata bukan itam laahh...coklat...heh..mane ade org melayu itam, coklat jaaa...itam tu negro...biar ahh org kate ape..yg penting kita cun slaluu~~ hehe..

Cik Wanie said...

btul btul btul,
wanie setuju kata si pojie tue,
itam itam si tampok manggis....

manis tue yg penting,
dan hubby pun sayang kannn:)

Sall said...

Sall baru jumpe ko bebaru ni nampak cam dulu2 gak, makin vouge ada.. ;). Takpe Sue, yang penting abang nuar hang sayang kat hang, ok la tuh...

Mulut orang ni memang, semuanya nak komen..

yatie said...

tak kisah la sue, yang lebih penting pada Kak Y, hati baik :)

yatie said...

gelap ker??? ok jer.... sweet and seksi jer aku tgk

Hotmama said...

wahhhh....bestnya baca komen korang.sorrylah baru hr ni masuk blog balik.Thank you,thank you for your support.

Men said...

" ooooo ...nnti aku pakai bedak banyak-banyak !! Baru tauuuu ..."