Monday, April 27, 2009

Besarnyer

Semalam masa kluar tu kan dan lepas tengok citer BOHSIA tu kan,saja je lah jalan2 cuci mata,window shopping lah katakan.Pastuh hubby masuk lah satu kedai ni(Semua kejadian berlaku di OU).Aku memula tak perasan sangat dok tengok2 lah ngan hubby baju ngan sluar kat situ.Skali masa nak kluar,aku terkejut tengok ni. Hikkksss...skali Jamban badak sumbu lah.Melentik jugak eak jamban dia.Opsss sorry actually aku dah tak der idea nak nulis kat blog ni.So,jamban badak ni pun leh jadikan bahan nak tulis eak.Teruk tul aku tau.

5 comments:

yatie said...

amboi sue,b*nt*t kwn tu pun hang usya.hhehehe..sue, best tak cite bohsia tu?

Hotmama said...

kak Y,tak best ah...bosan dan tak kena ngan tajuk dia pun.Bacalah sinopsis dia yang su ada tulis kat blog su ni.

yatie said...

laa..tak perasan ada entry pasai ni before..bukan tak nak sokong cite melayu,tapi kalau dah hampeh citenye,malas la nak pi tgk.

PuTeRi BoNgSu said...

knpa x letak tajuk entry JAMBAN badak..hahaha

Hotmama said...

puteri bongsu;
itulah mula2 ingat nak letak tajuk tu tp satgi jadi entry 18sx lak